Sta op en Schitter!


Leef en werk waarvoor jij op aarde bent!

Herken je dit bij jezelf?

Slokt het  werk, of de combinatie werk-privé jouw energie op? Herken je het gevoel van 'uitgeteld op de bank liggen' als je thuiskomt (Burn-out)? Of verveel jij je juist op je werk, omdat er geen uitdaging is (bore-out)? Heeft deze corona-tijd impact op je werk en leven? Of ben je al in de zoveelste baan beland, maar ben je nog steeds niet gelukkig? Je werk gaat zo z'n gangetje?

Als je hier niets mee doet...

Er zijn genoeg voorbeelden van mensen die maar door gingen met hun leven of voorbijgingen aan hun diep gekoesterde wens:


Iemand kreeg een burn-out omdat hij te veel hooi op zijn vork had genomen en geen moment ontspanning kon vinden.

Een ander kreeg zijn ontslag, omdat de organisatie niet verder met hem wilde. Onder het mom van ‘bedrijfseconomische redenen’ mocht hij opzoek gaan naar ander werk.

Weer een ander had thuis regelmatig met ruzie te maken, doordat het werk teveel spanning opleverde.

Als je doorgaat, krijg je wat je altijd kreeg.

Wat jij nodig hebt is ..

Weer in je eigen kracht te gaan staan. Geloven dat jij niet voor niets op aarde bent! Jij bent helemaal OK zoals je bent. Jouw gaven en talenten mogen gezien en benut worden. Je bent uniek. Er is niemand die exact zo is als jij! Dat mag je gaan verzilveren. Wat jij nodig hebt is: 

 • eigen regie en autonomie
 • jouw talenten ontdekken en benutten. Je kunt meer dan je denkt en voor mogelijk houdt. 
 • te weten wat voor jou belangrijk is in leven en in werk.
 • ontdekken welke mogelijkheden er allemaal wel niet zijn voor jou
 • ontdekken hoe jij plezier creëert en anderen daarvan mee kunt laten genieten.

Stel dat jouw werk je veel energie en plezier oplevert?

Dat je ’s avonds zin hebt om met je hobby’s aan de slag te gaan of gezellig iets met je partner of gezin te doen. Als je weet wat je energie geeft, wat jouw talenten zijn en je die weet te benutten, dan geeft dat veel zelfvertrouwen en werkplezier. Het werk voelt dan niet meer als ‘moeten, maar meer als “mogen en willen”. Je hebt zin om naar je werk  te gaan. Je hebt  weer eigen regie over wat je wilt oppakken of juist niet wilt oppakken. Je bent weer autonoom!


Het gaat niet vanzelf...

Om daar te komen moet je wel  aan de slag met jezelf. Het is belangrijk om echt een aantal zaken anders te doen. Daarvoor heb je zelfkennis, reflectie en inzicht nodig. En ook tijd om nieuwe dingen te leren. Als je dat namelijk niet doet, verval je snel in ‘oud gedrag’. Ook al heb je snel ander werk, als je oude patronen handhaaft, is dat negatieve gevoel zo weer terug. En dat wil je niet!

Het idee!

Jij kunt hier zelf regie over krijgen, door te gaan staan. Laat zien wie je bent en waarvoor jij er bent. Daarom heb ik deze training ontwikkeld: Sta op en schitter!


In deze training ga jij leren wie jij werkelijk bent. Wat jij aan mogelijkheden hebt om meer te bereiken dan je zou denken. Je ontdekt ook wat je werkelijk wil. Je denkt niet meer in problemen, maar in oplossingen.

Je gaat een mooi plan maken hoe jouw leven eruit mag gaan zien! De training wordt gemiddeld gescoord met een 8,5!


 • Je leert jezelf echt kennen!
 • Je gaat ontdekken wat jouw droombaan is of jouw beloofde land. 
 • Je gaat nieuwe dingen leren.


Je bent immers veel te waardevol om niet gezien te worden? En zeg eens eerlijk... als je naar je innerlijke stem luistert, heb je dan niet die éne grote wens...? Stel dat dit nu eens echt kon...?

Wat gaat de training opleveren?

Je neemt niet meer met minder genoegen. Je ontdekt namelijk waarom jij er bent! Dat zullen ze weten ook! 


 • Je kunt weer staan in je eigen kracht
 • Je hebt zicht op de doelen die je wilt bereiken
 • Je weet ook wat er nodig is om je doelen te bereiken
 • Je gaat werk zoeken/creëeren/doen dat bij je past.
 • Je hebt weer een vrij gevoel!

Klinkt je dit te mooi in de oren? Al veel mensen hebben deze training ook gevolgd.

"

“Ik beveel deze training van harte aan!” Henry heeft talent om mensen te laten dromen. Dankzij Henry’s grondige en brede aanpak heb ik mogen ervaren hoe het voelt om buiten je eigen veilige haven te stappen naar een wereld met kansen en mogelijkheden. Wat eerst een verre droom was, wordt nu realiteit”.


Inge persoonlijk begeleider


Kenmerken van de training:

Module 1:

 Wie ben ik?


Je krijgt goed zicht op je zelf. We staan stil bij de volgende vragen:

Wie ben ik? Hoe ben ik gevaren? Wat bepaalt mijn werk en leven? Wat zijn mijn talenten? Wat zijn mijn sterke kanten. Wat motiveert mij?

Module 2 

Wat kan ik?


De regie over mijn persoon en werk. Je gaat aan de slag met je talenten. Hoe zet ik mijn talenten in? Waar krijg ik energie van en waarvan niet? Wat zeggen anderen over mij? Je gaat je omgeving betrekken bij jouw zoektocht.

Module 3

Wat wil ik? 


Mijn nieuwe toekomst, mijn droombaan dichterbij! Je gaat een idee vormen van jouw nieuwe werkelijkheid als jij hebt bereikt wat je heel graag zou willen bereiken. Waar word ik blij van? Wat wil ik nu echt met mijn leven?

Module 4

Wat zou me tegen

kunnen houden?

Wat zou me tegen kunnen houden? Wat heb ik echt nodig om te bereiken wat ik innerlijk al zo lang wil? Je gaat aan de slag om te ontdekken wat jou weerhoudt om je droom na te leven. Je leert om hier anders naar te kijken. Je gaat staan in je nieuwe werkelijkheid.

Module 5

Wat ga ik doen?


Go with the flow! Je maakt een concreet actieplan om jouw droom te realiseren. Je gaat echt op weg!

Hier komen practische opdrachten aan de orde zoals bijvoorbeeld het formuleren van heldere meetbare doelen, het benutten van je netwerk en het maken van een eigentijdse C.V.

Over mij

HENRY KOOPMAN

TRAINER, COACH, ONTWIKKELAAR MET VISIE


Het is mijn overtuiging dat je pas écht groeit, als je uit je comfortzone stapt. Daarom prikkel ik mensen en daag ze uit om verder te kijken en stappen te ondernemen. Sta in je kracht en maak het verschil! Mijn passie is om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties, professionals en managers, het ontwikkelen van nieuwe netwerken en ruimte scheppen voor creativiteit en nieuwe ziens-en werkwijzen. Mijn visie is dat je alleen dan verandering kunt verwachten wanneer je ook bereid bent om anders te denken en te doen!


“A comfortzone is a beautiful place, but nothing ever grows there”.


Het bijzondere aan Henry’s manier van werken is dat hij een no-nonsense aanpak en getting things done mentaliteit combineert met een warme, integere en intuïtieve persoonlijkheid.

Henry is als coach door de NOBCO gecertificeerd.

"

Henry heeft een professionele maar zeer persoonlijke en prettige aanpak in zijn trainingen. Hij zorgt ervoor dat de training precies is afgestemd op de behoeftes van de kandidaat, waardoor gewenste resultaten behaald worden. De trainingen hebben mij veel inzicht gegeven over wie ik ben, het samenwerken met verschillende type mensen, hoe ik mijn doelen bereik en welke stappen ik moet ondernemen om daar te komen. Dankzij de duidelijke aanpak van Henry ben ik succesvol op weg naar mijn 'beloofde land'.


Esmé Wieringa Restaurant Manager

SMALL

Snel aan de slag met jezelf, op jouw tijd en wijze.

497,- 

(excl. 21% btw)
 • Zelfstudie in eigen tijd en tempo
 • 2 maal een half uur begeleiding
 • talentenscan
 • 5 modules, 25 lessen
 • DISC gedragsprofiel 
 • Lid facebookgroep voor Q en A  
LARGE

Blended learning, integratieve benadering.

Snel aan de slag met jezelf, op jouw tijd en wijze met live coachgesprekken.

1750,-

(excl. 21% btw)
 • Zelfstudie in eigen tijd en tempo  
 • 1 uur online begeleiding bij de start  
 • 7,5 uur live/online  één op één coaching
 • Talentenscan
 • 5 modules, 25 lessen
 • DISC gedragsprofiel
 • DISC boek ABC van der persoonlijkheid
 • Lid facebookgroep voor Q en A
 •  Masterclass: Luisteren naar je innerlijke stem

De training zelf is de afgelopen 10 jaar al door meer dan 125 mensen gevolgd. Alleen dan niet online, maar individueel of incompany bij organisaties. Maar ik wil graag meer mensen bereiken, omdat het zo gaaf is om werk te doen waar jij je voor geroepen voelt. Werk waaraan jij veel plezier beleeft. Werk dat past bij jou! In 2020 heb ik deze training ook zo aangepast dat deze online te volgen is. 5 mensen hebben meegedaan aan een pilot en de online training beoordeeld met een 8! We blijven schaven aan de training, om deze steeds beter te maken. Wil je meer weten, stuur dan een mail naar henry@krachtvanverschil-online.nl of klik op onderstaande button!

Denk je nu...

Is dit niet veel te moeilijk of onbereikbaar voor mij?

Wat heb ik nodig om online mee te doen?

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn aan deze online training?

>